AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan gemiye binmek

Kahve falında uçan gemiye binmek

Kahve falında uçan gemiye binmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, zor günler geçirileceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine delalettir.

Kahve falında uçan gemiye binmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bazı konularda bilgilendirmek, uyarmak ya da tavsiyelerde bulunmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında uçan gemiye binmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, bazı kaynakların tükeneceğine tabir olunur.

Kahve falında havada uçan gemi görmek üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına rivayet eder.

Kahve falında uçan gemi görmek falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gemilerin uçtuğunu görmek kazancın düşeceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde uçan gemi görmek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında geminin uçtuğunu görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nuhun gemisine binmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gemiyi binmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir