AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada uçan gemi görmek

Kahve falında havada uçan gemi görmek

Kahve falında havada uçan gemi görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, borçları varsa ödeyeceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havada uçan gemi gördüyseniz:

  • Sağlıksız veya mantıksız iş, ilişki veya durumları sürdürmenin faydası olmadığını düşünebilirsiniz.

Kahve falında havada uçan gemi görmek çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havada giden gemi görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemiyi havada görmek evlatlarının hayrını göreceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havada gemi görmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında havada uçan şeyler görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havada uçan balık görmek işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında havada uçtuğunu görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, fakirlikten kurtulmaya işaret etmektedir.

Kahve falında havada uçan adam görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir