AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktan gemi görmek

Kahve falında uzaktan gemi görmek

Kahve falında uzaktan gemi görmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına tabir olunur.

Kahve falında uzaktan gemi gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşma konuşmanızdır.Toplum içinde yüksekten atarak gülünç duruma düşebilirsiniz.

Kahve falında uzaktan gemi görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında gemiyi uzaktan görmek parasız kalmaya, her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında uzaktan tanıdığı birini görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına işaret eder.

Kahve falında uzaktan gelen birine sarılmak borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaktan cami görmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzaktan bir akrabanı görmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında uzaktan tanıdığın birini görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine inanılır.

Kahve falında uzaktan karpuz görmek dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir