Kahve falında gemilerin uçtuğunu görmek

Kahve falında gemilerin uçtuğunu görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında gemilerin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Ufukta sevgi dolu ilişkiler var.

Kahve falında geminin uçtuğunu görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gemilerin uçtuğunu görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, zafer ve zenginlik getireceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde uçan gemi görmek makbul olan şeylere, işlerindeki bereketin kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında uçan gemi görmek dargınların da yeniden bir araya geleceğine, bol para kazanacağına inanılır.

Kahve falında havada uçan gemi görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçan gemiye binmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında denizden gemiyle geçmek gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına yorulur.

Kahve falında geminin içinde olmak küslerin ve dargınların barışacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir