AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde uçan gemi görmek

Kahve falında gökyüzünde uçan gemi görmek

Kahve falında gökyüzünde uçan gemi görmek zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, fakirlikten kurtulacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde uçan gemi gördüyseniz:

  • Katılldığınız toplantılarda herkesin gözü üzerinizde olacak.

Kahve falında gökyüzünde uçan gemi görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde uzay gemisi görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde gemi görmek işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde ucaklar görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, itibar göreceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzünde uçan insanlar görmek kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde uçan at görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünde uçan balon görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünde uçan kuşlar görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir