Kahve falında uçan gemi görmek

Kahve falında uçan gemi görmek sorumlulukların azalacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, birlikte kâh ağlayacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçan gemi gördüyseniz:

  • Paranıza sahip çıkmanız gerekiyor ya da harcayacaksanız evinizle ilgili konulara harcamanızda fayda var.

Kahve falında uçan gemiye binmek nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde uçan gemi görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine işarettir.

Kahve falında havada uçan gemi görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine delalet eder.

Kahve falında uçan gemi görmek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gemilerin uçtuğunu görmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geminin uçtuğunu görmek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında gemiden karaya çıkmak kalabalık bir aileye sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz yelkenli gemi görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir