AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiden atlamak

Kahve falında gemiden atlamak

Kahve falında gemiden atlamak bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna delalettir.

Kahve falında gemiden atlamak gördüyseniz:

  • Kendi kendinizi kandırarak belli konuları cazip hale getirmeye çalışıyor olabilirsiniz, değip değmediğini doğru hesaplamalısınız.

Kahve falında gemiden atladığını görmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında gemiden atlamak sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında gemiden karaya atlamak şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına alamet eder.

Kahve falında gemiden denize atlamak ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, doğru karar veremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gemiden suya atlamak zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, hastalıklarının iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında birinin üzerinden atlamak hayatının afiyet içinde geçeceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında duvarın üstünden atlamak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayadan atlamak az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, yaşamının da düzene gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir