AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek gübresine batmak

Kahve falında inek gübresine batmak

Kahve falında inek gübresine batmak iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, daha fazla mal sahibi olacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında inek gübresine batmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı planlar yapabilir, yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz veya çok mutlu olmanıza yardım edebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında inek gübresine batmak geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine tabir olunur.

Kahve falında inek gübresi görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına delalet eder.

Kahve falında inek gübresine basmak iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında hayvan gübresi toplamak kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına delalettir.

Kahve falında suni gübre görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına delalettir.

Kahve falında kuru gübre görmek başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, beklenilen takdiri alacağına rivayet eder.

Kahve falında gübre temizlemek zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında hayvan gübresi görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir