AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamura batmak

Kahve falında çamura batmak

Kahve falında çamura batmak büyük borçların altında ezileceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, hakkıyla kazanca, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında çamura batmak gördüyseniz:

  • Taleplerinizi ardı ardına sıralamak yerine daha yavaştan almanızda fayda var.

Kahve falında çamura batmak ve çıkmak büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamura batmak çıkmak projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada çamura batmak işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında çamur batmak şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağı çamura batmak çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında çamurda batmak karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına alamet eder.

Kahve falında dize kadar çamura batmak bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, elinize toplu miktarda para geçeceğine inanılır.

Kahve falında ayakları çamura batmak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir