AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline gül dikeni batmak

Kahve falında eline gül dikeni batmak

Kahve falında eline gül dikeni batmak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, elin bollaşacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eline gül dikeni batmak gördüyseniz:

  • Çabuk pes etmemeli, istediğiniz sonuçları alana kadar devam etmelisiniz.

Kahve falında eline gül dikeni batmak herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ellerine diken batmak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ele diken batmak kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağa diken batmak daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avucuna diken batmak sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına delalet eder.

Kahve falında parmağa diken batmak moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına işarettir.

Kahve falında diken batmak kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eli boka batmak sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir