AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemi ve balık görmek

Kahve falında gemi ve balık görmek

Kahve falında gemi ve balık görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, oldukça büyük başarılara inanılır.

Kahve falında gemi ve balık gördüyseniz:

  • Gerekeni yapmak için geç kalmış sayılmazsınız.

Kahve falında gemi ve balık görmek aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gemiden balık tutmak sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gemide balık tutmak garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına işarettir.

Kahve falında gemide balık avlamak hedeflerinin gerçekleşeceğine, faydalı şeyler yapacağına inanılır.

Kahve falında uzaktan gemi görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde geminin içinde olmak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, hasta ve zor geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kağıttan gemi görmek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında geminin güvertesinde olmak çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir