AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde geminin içinde olmak

Kahve falında denizde geminin içinde olmak

Kahve falında denizde geminin içinde olmak mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde geminin içinde olmak gördüyseniz:

  • Olumlu olabilecek bağlantılar kurmanız mümkün olabilir.

Kahve falında denizde geminin içinde olmak bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında denizin içinde gemide olmak işlerinin düşeceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında deniz içinde gemi görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, ona şifa olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde gemi görmek ayrıcalık elde edeceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini geminin içinde görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında geminin içinde havuz görmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında geminin içinde olmak anne babanın bu sayede mutlu olacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında gemi içinde olduğunu görmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir