AnaSayfa / Genel / Kahve falında geminin güvertesinde olmak

Kahve falında geminin güvertesinde olmak

Kahve falında geminin güvertesinde olmak eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntülerinin son bulacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına rivayet eder.

Kahve falında geminin güvertesinde olmak gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri esnasında önemli olabilecek bir kişiyle tanışabilir ya da karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında gemi güvertesi görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına yorulur.

Kahve falında geminin güvertesinde olmak fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, durumun değişmesine rivayet eder.

Kahve falında güvertede olmak toplumda yükseleceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine delalettir.

Kahve falında büyük bir gemi görmek çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında gemiyle karada gitmek çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında denizde büyük gemi görmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında gemiye batmak her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gemiye binip kaçmak iyilik ve güzellik bulacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir