AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemide balık avlamak

Kahve falında gemide balık avlamak

Kahve falında gemide balık avlamak dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, statü atlayacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemide balık avlamak gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir yol ya da seyahat bir problemin çözümünde etkili olabilir.

Kahve falında gemide balık avlamak ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suda balık avlamak yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına inanılır.

Kahve falında denizde balık avlamak birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına işarettir.

Kahve falında beyaz balık avlamak kısmetlerinden olacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elle balık avlamak ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalkan balığı avlamak başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mızrakla balık avlamak başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına yorulur.

Kahve falında balık avladığını görmek hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir