AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemide balık tutmak

Kahve falında gemide balık tutmak

Kahve falında gemide balık tutmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine, onlara sanat öğreteceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine alamet eder.

Kahve falında gemide balık tutmak gördüyseniz:

  • Fazla para harcamamak koşuluyla bazı kişilere yardım edebilir veya tavsiyelerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında gemide balık tutmak maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemiden balık tutmak ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında gemide balık avlamak zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, aradığı çareleri bulacağına alamet eder.

Kahve falında gemi ve balık görmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında elleriyle balık tutmak üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında açık denizde balık tutmak aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına yorulur.

Kahve falında evin içinde balık tutmak geniş rızık elde edeceğine, çekilen acıların unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sığ suda balık tutmak büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir