AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiden balık tutmak

Kahve falında gemiden balık tutmak

Kahve falında gemiden balık tutmak yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında gemiden balık tutmak gördüyseniz:

  • Olayları akışına bırakın.

Kahve falında gemide balık tutmak ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında gemiden balık tutmak zorluklarla boğuşulacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine yorulur.

Kahve falında gemide balık avlamak işlerinde başarı elde edeceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında gemi ve balık görmek dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında olta balık tutmak kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine inanılır.

Kahve falında dil balığı tutmak sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, gelişim içine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük bir balık tutmak ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında somon balığı tutmak ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir