AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıttan gemi görmek

Kahve falında kağıttan gemi görmek

Kahve falında kağıttan gemi görmek sorunlarının birken beş olacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kağıttan gemi gördüyseniz:

  • Sizi yönlendirmelerine fırsat tanımayın.

Kahve falında kağıttan gemi görmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, önün açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizaltı gemisi görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına delalettir.

Kahve falında gemiden el sallamak fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına tabir olunur.

Kahve falında gemide demir atmak uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında uzay gemileri görmek sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askeri gemi görmek sağlığının yerine geleceğine, aileye büyük bir ev alınacağına alamet eder.

Kahve falında gemi tekne görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde gemiye binmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir