AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemi güvertesi görmek

Kahve falında gemi güvertesi görmek

Kahve falında gemi güvertesi görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına delalet eder.

Kahve falında gemi güvertesi gördüyseniz:

  • Bazı konularda rahatsızlıklarını belirten kişiler olabilir.

Kahve falında gemi güvertesi görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geminin güvertesinde olmak yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına alamet eder.

Kahve falında güvertede olmak hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, inancını bir kenara atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gemiyle seyahat etmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında gemi beklemek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gemide seyahat etmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında gemi deniz görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında denizde gemiyle dolaşmak gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir