AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemide seyahat etmek

Kahve falında gemide seyahat etmek

Kahve falında gemide seyahat etmek sıkıntıların artacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında gemide seyahat etmek gördüyseniz:

  • Zar zor dengede tutulan bir olayın ya da durumun istikrara kavuşturulması gerekiyor.

Kahve falında gemi seyahati yapmak ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine yorulur.

Kahve falında gemide seyahat etmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında gemi seyahatine çıkmak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine işaret eder.

Kahve falında gemide seyahat görmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine yorulur.

Kahve falında gemiyle seyahate çıkmak gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine tabir olunur.

Kahve falında gemiyle seyahat etmek hayal kırıklığı yaşanacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında seyahat gemisi görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kendini seyahatte görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir