AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiyle seyahat etmek

Kahve falında gemiyle seyahat etmek

Kahve falında gemiyle seyahat etmek çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, bir organizasyona katılacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, işinin ehli olacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gemiyle seyahat etmek gördüyseniz:

  • Şanslı olarak nitelendirilebilecek gelişmeler maddi, duygusal, işle bağlantılı, sağlık, hukuk, eğitim, yurtdışıyla ilgili başlıklarda bizi bulabilir.

Kahve falında gemiyle seyahate çıkmak zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, kötü gününden de geri duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında seyahat gemisi görmek sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, kişinin fena halde yanılacağına yorulur.

Kahve falında gemide seyahat etmek kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında gemide seyahat görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gemi seyahati yapmak böylece kişinin hafifleyeceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gemiyle seyahat etmek bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gemi seyahatine çıkmak bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına yorulur.

Kahve falında deniz seyahatine çıkmak çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir