AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemi beklemek

Kahve falında gemi beklemek

Kahve falında gemi beklemek işlerinde başarı elde edeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına, fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine delalettir.

Kahve falında gemi beklemek gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarda önceliği gene kadınlara verebilirsiniz.

Kahve falında gemi beklemek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında taksi beklemek dileklerin ve duaların kabul olacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine işarettir.

Kahve falında sokakta beklemek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında trafikte beklemek iş hayatında değişiklik yapacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına inanılır.

Kahve falında birinin öleceğini beklemek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına delalettir.

Kahve falında bebek beklediğini görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta beklemek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında kıyamet gününü beklemek malından ve parasından kaybedeceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir