AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde gemiyle dolaşmak

Kahve falında denizde gemiyle dolaşmak

Kahve falında denizde gemiyle dolaşmak her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, malının artmasını sağlayacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına alamet eder.

Kahve falında denizde gemiyle dolaşmak gördüyseniz:

  • Bazı konular sizi tatmin etmiyor olabilir.

Kahve falında denizde gemiyle dolaşmak elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına işaret eder.

Kahve falında gemiyle dolaşmak başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına yorulur.

Kahve falında deniz kıyısında dolaşmak ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına inanılır.

Kahve falında denizde kayıkla dolaşmak çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine işaret eder.

Kahve falında deniz kenarında dolaşmak iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde tekneyle dolaşmak hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde dolaşmak iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında dalgalı denizde gemiye binmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir