AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemi deniz görmek

Kahve falında gemi deniz görmek

Kahve falında gemi deniz görmek hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemi deniz gördüyseniz:

  • Maddi ortaklıklar açısından şanslısınız.

Kahve falında gemiyle denizde olmak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde gemide olmak sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, yeni denemelerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında denizde yüzerken gemi görmek çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye işarettir.

Kahve falında gemiyle denizde yolculuk yapmak gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, geçim derdinin biteceğine inanılır.

Kahve falında denizde bir sürü gemi görmek artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalgali denizde gemide olmak iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında gemi deniz görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Kahve falında denizin içinde gemide olmak geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir