AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvertede olmak

Kahve falında güvertede olmak

Kahve falında güvertede olmak aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, çok farklı bir kişi olacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına tabir olunur.

Kahve falında güvertede olmak gördüyseniz:

  • Eskiye bağlı kalmak zor olabilir.

Kahve falında gemi güvertesi görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geminin güvertesinde olmak kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine yorulur.

Kahve falında güvertede olmak evli ise çocuk sahibi olacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir