AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikte kırmızı kuşak görmek

Kahve falında gelinlikte kırmızı kuşak görmek

Kahve falında gelinlikte kırmızı kuşak görmek böylece yüzünün güleceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, kişinin rahat nefes alacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına işarettir.

Kahve falında gelinlikte kırmızı kuşak gördüyseniz:

  • Bazı hedef veya amaçlarınıza ulaşmak konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında gelinlikte kırmızı kuşak görmek aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına delalettir.

Kahve falında gelinliğe kırmızı kuşak bağlamak kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinliğe kuşak bağlamak zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine işarettir.

Kahve falında gelinliğe siyah kuşak bağlamak hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine inanılır.

Kahve falında gelinlik kuşağı görmek eve kapanacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine işarettir.

Kahve falında gelinliğe siyah kuşak takmak kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik üzerinde siyah kuşak görmek işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlikte siyah kuşak görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir