AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikte siyah kuşak görmek

Kahve falında gelinlikte siyah kuşak görmek

Kahve falında gelinlikte siyah kuşak görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlikte siyah kuşak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeniz durumunda kendinizi zayıf veya zor bir duruma düşürebilirsiniz.

Kahve falında gelinlik üzerinde siyah kuşak görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlikte siyah kuşak görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında gelinliğe siyah kuşak bağlamak bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, durgunlaşacağına delalet eder.

Kahve falında siyah kuşaklı gelinlik görmek başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinliğe siyah kuşak takmak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, kazancında bereketin artacağına inanılır.

Kahve falında gelinliğe kuşak bağlamak elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlikte kırmızı kuşak görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Kahve falında gelinliğe kırmızı kuşak bağlamak düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, refah düzeyinin yükseleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir