AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik üzerinde siyah kuşak görmek

Kahve falında gelinlik üzerinde siyah kuşak görmek

Kahve falında gelinlik üzerinde siyah kuşak görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, hedeflerini tutturacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik üzerinde siyah kuşak gördüyseniz:

  • Bekarsanız, istediğiniz gibi yürümediği için size üzüntü veren bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler olabilir.

Kahve falında gelinliğe siyah kuşak takmak kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik üzerinde siyah kuşak görmek zahmete düşeceğine, ağır günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlikte siyah kuşak görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinliğe siyah kuşak bağlamak endişelerinin yerini umudun alacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kuşaklı gelinlik görmek daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine delalettir.

Kahve falında gelinlikte kırmızı kuşak görmek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinliğe kırmızı kuşak bağlamak rahata ereceğine, ferahlayacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik kuşağı görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir