AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinliğe siyah kuşak bağlamak

Kahve falında gelinliğe siyah kuşak bağlamak

Kahve falında gelinliğe siyah kuşak bağlamak hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinliğe siyah kuşak bağlamak gördüyseniz:

  • Olayları akışına bırakın.

Kahve falında gelinliğe siyah kuşak bağlamak rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında gelinliğe kuşak bağlamak kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinliğe kırmızı kuşak bağlamak muradına ereceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine işarettir.

Kahve falında siyah kuşak bağlamak moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlikte siyah kuşak görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine işarettir.

Kahve falında gelinlik üzerinde siyah kuşak görmek fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah kuşaklı gelinlik görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında gelinliğe siyah kuşak takmak başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir