AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik kuşağı görmek

Kahve falında gelinlik kuşağı görmek

Kahve falında gelinlik kuşağı görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, zaferlere doymayacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, rızkının artacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik kuşağı gördüyseniz:

  • Yaşayabileceğiniz sevinçli bir olay taşkınlık yapacak derecede kendinizi kaybetmenize sebep olabilir.

Kahve falında gelinlik kuşağı görmek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik üzerinde siyah kuşak görmek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinliğe siyah kuşak takmak kötü kişilerden uzak durulacağına, hanesinin bollukla dolacağına delalet eder.

Kahve falında gelinliğe kırmızı kuşak bağlamak rakiplerine büyük fark atacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında gelinliğe siyah kuşak bağlamak Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinliğe kuşak bağlamak kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında gelinlikte kırmızı kuşak görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında siyah kuşaklı gelinlik görmek ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, çok zor günler geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir