AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinliğe kırmızı kuşak bağlamak

Kahve falında gelinliğe kırmızı kuşak bağlamak

Kahve falında gelinliğe kırmızı kuşak bağlamak geçim derdinin son bulacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinliğe kırmızı kuşak bağlamak gördüyseniz:

  • Yakında maddi anlamda karlı alışverişler veya farklı şanslar kapınızı çalabilir.

Kahve falında gelinliğe kırmızı kuşak bağlamak işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinliğe kuşak bağlamak işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinliğe siyah kuşak bağlamak hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında bele kırmızı kuşak bağlamak hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlikte kırmızı kuşak görmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına rivayet eder.

Kahve falında gelin kuşağı bağlamak hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında geline kuşak bağlamak üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kuşak bağlamak kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir