AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinliğe kuşak bağlamak

Kahve falında gelinliğe kuşak bağlamak

Kahve falında gelinliğe kuşak bağlamak işle ilgili inzivaya çekileceğine, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, küs kimselerin barışacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinliğe kuşak bağlamak gördüyseniz:

  • Kazanan taraf siz olacaksınız.

Kahve falında gelinliğe kırmızı kuşak bağlamak çok güzel haberler ile dönüleceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinliğe kuşak bağlamak mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine alamet eder.

Kahve falında gelinliğe siyah kuşak bağlamak üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında sarı kuşak bağlamak sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına yorulur.

Kahve falında bele kuşak bağlamak emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kuşak bağlamak kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geline kuşak bağlamak kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına yorulur.

Kahve falında beline kuşak bağlamak herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir