AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinliğe siyah kuşak takmak

Kahve falında gelinliğe siyah kuşak takmak

Kahve falında gelinliğe siyah kuşak takmak çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, ekmeğinin azalacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinliğe siyah kuşak takmak gördüyseniz:

  • Belli konularda yanlış bir imaj çizebilir ya da yanlış anlaşılabilirsiniz.

Kahve falında gelinliğe siyah kuşak takmak işlerinin başarılı olacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine alamet eder.

Kahve falında gelinlik üzerinde siyah kuşak görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kuşaklı gelinlik görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine işarettir.

Kahve falında gelinlikte siyah kuşak görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, üzüntülerini bölüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinliğe siyah kuşak bağlamak atılan adımların zorluk yaratacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine inanılır.

Kahve falında siyah kuşak takmak elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlikte kırmızı kuşak görmek rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinliğe kırmızı kuşak bağlamak yanlış kişilere denk geleceğine, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir