AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik ve damatlık görmek

Kahve falında gelinlik ve damatlık görmek

Kahve falında gelinlik ve damatlık görmek yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlik ve damatlık gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçme konusunda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında beyaz gelinlik ve damatlık görmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlik giymek ve damadı görmek hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, eşiyle bahtiyar olacağına delalettir.

Kahve falında gelinlik ve damatlık giydiğini görmek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında damatsız gelinlik giymek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik damatlık görmek ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlik ve damat görmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına inanılır.

Kahve falında gelinlik damatlık giymek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında gelinlik ve damatlık giymek sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir