AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik damatlık giymek

Kahve falında gelinlik damatlık giymek

Kahve falında gelinlik damatlık giymek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik damatlık giymek gördüyseniz:

  • Genelde çevrenizdeki kadınlarla iyi ilişkiler kurabileceksiniz.

Kahve falında gelinlik ve damatlık giymek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına alamet eder.

Kahve falında damatsız gelinlik giymek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik ve damatlık giydiğini görmek kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında gelinlik damatlık giymek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine delalettir.

Kahve falında gelinlik giymek ve damadı görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek damat görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlik ve damat görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz gelinlik ve damatlık görmek yaşamına farklı bir yön vereceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir