AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik ve damatlık giydiğini görmek

Kahve falında gelinlik ve damatlık giydiğini görmek

Kahve falında gelinlik ve damatlık giydiğini görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, bazen fakirlik görüleceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik ve damatlık giydiğini gördüyseniz:

  • Dahice fikirleriniz kazanımlarınızı arttıracak.

Kahve falında gelinlik ve damatlık giymek işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik damatlık giymek yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlik ve damatlık giydiğini görmek zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında gelinlik giymek damat görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, bir sıkıntıya girmeye alamet eder.

Kahve falında damatsız gelinlik giymek huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ve damadı görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında beyaz gelinlik ve damatlık görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik ve damat görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir