AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik ve damatlık giymek

Kahve falında gelinlik ve damatlık giymek

Kahve falında gelinlik ve damatlık giymek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, takdir toplayacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, borç ödemeye, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik ve damatlık giymek gördüyseniz:

  • Kişisel becerilerinizi kullanma eğiliminde olacaksınız.

Kahve falında damatsız gelinlik giymek Allah’a dua edeceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlik ve damatlık giydiğini görmek başarılarının tadına varacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlik giymek ve damadı görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik ve damatlık giymek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlik damatlık giymek duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giymek damat görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, büyük zararlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik ve damat görmek ayaklandıracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz gelinlik ve damatlık görmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir