AnaSayfa / Genel / Kahve falında damatsız gelinlik giymek

Kahve falında damatsız gelinlik giymek

Kahve falında damatsız gelinlik giymek bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, gönlünce bir hayat süreceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına işarettir.

Kahve falında damatsız gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Sır olarak sakladığınız birşey ortaya çıkabilir.

Kahve falında gelinlik giymek ve damadı görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, gelir kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik ve damatlık giymek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek damat görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında damatsız gelinlik giymek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlik ve damatlık giydiğini görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik damatlık giymek konfor içinde yaşayacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik ve damatlık almak iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik ve damat görmek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir