AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gelinlik ve damatlık görmek

Kahve falında beyaz gelinlik ve damatlık görmek

Kahve falında beyaz gelinlik ve damatlık görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, rızkının eksileceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz gelinlik ve damatlık gördüyseniz:

  • Kadınsanız, karşı cins ilişkilerinde tereddütlerinizi bir kenara bırakıp, sizin harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında beyaz gelinlik ve damatlık görmek neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik damatlık giymek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında damatsız gelinlik giymek sevilen bir kişi olunacağına, kazançlı bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlik ve damatlık giydiğini görmek aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlik giymek ve damadı görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlik ve damatlık görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik ve damat görmek sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlik ve damatlık almak hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir