AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik damatlık görmek

Kahve falında gelinlik damatlık görmek

Kahve falında gelinlik damatlık görmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, kariyer planının altüst olacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik damatlık gördüyseniz:

  • Ufak tefek problemlerin büyümesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında gelinlik damatlık görmek manevi olarak çok yıpranılacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına yorulur.

Kahve falında gelinlik giymek damat görmek kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında damatsız gelinlik giymek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine yorulur.

Kahve falında gelinlik ve damatlık almak sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, güzel günlerinin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik damatlık giymek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik ve damat görmek yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlik ve damatlık görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ve damadı görmek çalışmaların beğeni almayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir