AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik ve damat görmek

Kahve falında gelinlik ve damat görmek

Kahve falında gelinlik ve damat görmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik ve damat gördüyseniz:

  • Hangi yollarla para kazanabileceğiniz üzerine daha fazla düşünmeniz gerekebilir.

Kahve falında gelinlik ve damatlık giydiğini görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik ve damat görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında gelinlik damatlık görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz gelinlik ve damatlık görmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlik giymek damat görmek çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine işarettir.

Kahve falında gelinlik giymek ve damadı görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik ve damatlık almak ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlik damatlık giymek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir