AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giymek ve damadı görmek

Kahve falında gelinlik giymek ve damadı görmek

Kahve falında gelinlik giymek ve damadı görmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giymek ve damadı gördüyseniz:

  • Durumunuzu iyi değerlendirmeli, sizden veya durumunuzdan faydalanılmaya çalışılmadan harekete geçmelisiniz.

Kahve falında gelinlik giymek ve damadı görmek büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinlik giymek damat görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlik ve damatlık giymek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına alamet eder.

Kahve falında damatsız gelinlik giymek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik damatlık giymek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine yorulur.

Kahve falında gelinlik ve damatlık giydiğini görmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında gelinlik damatlık görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, sağlık problemleri içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik ve damatlık görmek almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir