AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giymek damat görmek

Kahve falında gelinlik giymek damat görmek

Kahve falında gelinlik giymek damat görmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, duygularını açığa vuracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında gelinlik giymek damat gördüyseniz:

  • Fiziksel mücadele ya da rekabet gerektiren ortamlarda kendinizi gösterebilir veya sizinle aynı amaçları paylaşan kişilerle yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Kahve falında gelinlik giymek ve damadı görmek adını herkese duyuracağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik damatlık giymek dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik ve damatlık giydiğini görmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına delalettir.

Kahve falında damatsız gelinlik giymek kazançlı olacağı işlere gireceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek damat görmek kısmetlerin azalacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlik ve damatlık giymek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlik ve damatlık almak kapalı olan kısmetinin açılacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz gelinlik ve damatlık görmek kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir