AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik ve damatlık almak

Kahve falında gelinlik ve damatlık almak

Kahve falında gelinlik ve damatlık almak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik ve damatlık almak gördüyseniz:

  • Kafanızdaki fikirlerden bazıları gerçekten önemsenmeye değer veya hızla ilerleme şansı olan cinsten olabilir.

Kahve falında gelinlik ve damatlık almak başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine inanılır.

Kahve falında gelinlik ve damatlık giymek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına yorulur.

Kahve falında beyaz gelinlik ve damatlık görmek zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik ve damatlık giydiğini görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik damatlık görmek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, kazancın günden güne artacağına inanılır.

Kahve falında gelinlik giymek damat görmek eğitimlerinin iyi olacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlik damatlık giymek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik ve damat görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir