AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giymek ama giymemek

Kahve falında gelinlik giymek ama giymemek

Kahve falında gelinlik giymek ama giymemek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, parasını dikkatli harcayacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ama giymemek gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olmanızda fayda var.

Kahve falında gelinlik giymek ama evlenmemek sevinileceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlik giymek ama evlenememek hasretliğin biteceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giymek ama mutsuz olmak iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ama beğenmemek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ama giymemek fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında evlenmek ama gelinlik giyememek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdığın ama konuşmadığın birini görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında su içmek ama kanmamak kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir