AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giymek ama mutsuz olmak

Kahve falında gelinlik giymek ama mutsuz olmak

Kahve falında gelinlik giymek ama mutsuz olmak hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinlik giymek ama mutsuz olmak gördüyseniz:

  • Devam eden zorlukları veya açmazları çözmeye çalışmak yerine ebedileşmesini sağlayacak yöntem arayışında olabilirsiniz.

Kahve falında gelinlik giymek ama mutsuz olmak falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evlenmek ama mutsuz olmak fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek mutsuz olmak elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında gelinlik giymek ama giymemek tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik giymek ama evlenememek yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlik giymek ama beğenmemek nitelik ve farklılık geleceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ama evlenmemek tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik giyip mutsuz olmak beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir