AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içmek ama kanmamak

Kahve falında su içmek ama kanmamak

Kahve falında su içmek ama kanmamak buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, herhangi zarara uğramayacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su içmek ama kanmamak gördüyseniz:

  • İlginç bir teklif, sağlıkla ilgili olumlu bir olanak veya beklenmedik bir kaynaktan gelebilecek bir para sizi gülümsetebilir.

Kahve falında su içmek ama kanmamak hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, lüksüne de lüks katacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su içmek ama doymamak evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vurulmak ama kan görmemek yaşadığı zorlukların biteceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında vurulmak ama kan görmek başarıdan başarıya koşacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında içki içmek ama sarhoş olmamak zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  alamet eder.

Kahve falında rakı içmek ama sarhoş olmamak adımların çok iyi bir yol açacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su içmek ve kanmamak çok büyük sorunlar yaşayacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su içmek kanmamak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir