AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giymek ama beğenmemek

Kahve falında gelinlik giymek ama beğenmemek

Kahve falında gelinlik giymek ama beğenmemek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ama beğenmemek gördüyseniz:

  • Belli bir işi halletmek için ne gerekiyorsa yapmanız gerekiyor.

Kahve falında gelinlik giymek ama beğenmemek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ve beğenmemek aç kalacağına, sayılacağına işaret eder.

Kahve falında beğenmediği gelinliği giymek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik giymek beğenmemek eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında giydiği gelinliği beğenmemek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına delalet eder.

Kahve falında gelinlik giymek ama mutsuz olmak eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ama giymemek hayırlı haberlere, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine yorulur.

Kahve falında gelinlik giymek ama evlenememek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, elindekileri de kaptıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir