AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giymek ama evlenememek

Kahve falında gelinlik giymek ama evlenememek

Kahve falında gelinlik giymek ama evlenememek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına inanılır.

Kahve falında gelinlik giymek ama evlenememek gördüyseniz:

  • Bazı plan veya programları uygulama veya yetiştirme çabası içerisinde olmanız bazı uyaranları gözden kaçırmanız anlamına gelebilir.

Kahve falında gelinlik giymek ama evlenmemek büyük zorluklar geçireceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında gelinlik giymek ama evlenememek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlik giymek ama beğenmemek hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ama giymemek kısa süreli hastalık yaşamasına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlik giymek ama mutsuz olmak parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, işini en iyi şekilde yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evlenmek ama gelinlik giyememek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski ama güzel ev görmek kalp kırıklığı olacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine inanılır.

Kahve falında eski ama temiz ev görmek onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir