AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giymek ama evlenmemek

Kahve falında gelinlik giymek ama evlenmemek

Kahve falında gelinlik giymek ama evlenmemek yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, markasını duyuracağına, dostlardan zarar görüleceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ama evlenmemek gördüyseniz:

  • Bazı çelişkili veya problemli durumlar kendini göstermeye başlayabilir.

Kahve falında gelinlik giymek ama evlenememek büyük kazanç elde edileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlik giymek ama evlenmemek kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik giymek ama mutsuz olmak başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giymek ama giymemek avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ama beğenmemek daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında evlenmek ama gelinlik giyememek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında eski ama temiz ev görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski ama güzel ev görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir