AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlenmek ama gelinlik giyememek

Kahve falında evlenmek ama gelinlik giyememek

Kahve falında evlenmek ama gelinlik giyememek kişinin malını kaybedebileceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, tartışma yaşayacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında evlenmek ama gelinlik giyememek gördüyseniz:

  • İleride sorun yaşayacağınız borçlar altına girmeden veya ödemekte zorlanacağınız şeyler almadan önce iyi düşünün.

Kahve falında evlenmek ama gelinlik giyememek huzurlu, mutlu olacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giymek ama evlenememek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ama evlenmemek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ama giymemek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, huzura ve rahata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında gelinlik giymek ama mutsuz olmak Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ama beğenmemek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evlenmek ama gerdeğe girememek sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evlenmek ama mutsuz olmak kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir